Testloop Deventer – Klarenbeek

Het was helder, het was koud. Prima loopweer met prachtige uitzichten, over de IJssel, op Deventer. Vandaag heb ik t eerste stuk van de route van de RRR AKL proefgelopen.

Na een lunch met schoonzus Martha, de weduwe van broer Gerrit, ben ik vertrokken. Van Deventer naar Klarenbeek, 23 km, waarvan het grootste deel over het Marskramerpad. Ik wilde kijken of zo’n lange afstandswandelpad geschikt is als hardlooproute. Met de schoonheid ervan, maar ook met voldoende voortgang. En het antwoord is: JA. Wat was dat een mooi stuk, langs de IJssel, met dijkjes, door herfstbos. En bij te veel gekronkel kun je makkelijk een doorsteekje nemen.
Wat is Nederland dan mooi.

En ook: hoe fantastisch is t dat er aan t eind van de dag ook weer nieuwe donaties zijn binnengekomen. Zo fijn! Ik voel me gedragen!!

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *