Heldino

Etappe 3: Kootwijk – Voorthuizen, 23,5 km

Vandaag liepen Sylvia en Niels mee, de helden! Dat was gezellig. Als je aan t kletsen bent, lijken de kilometers sneller voorbij te gaan. We liepen ook in de eerste kilometer al een “alternatieve route”. Oeps. Blijven opletten dus.

We kwamen door mooie stukken natuur. Het Marskramerpad zorgde voor mooie uitzichten.

Pfjew
Na zo’n 14 km volgden Sylvia en Niels ieder hun eigen pad verder. Voor mij tijd om een flinke lunchpauze in te lassen. Ook omdat mijn hiel een beetje vervelend begon te voelen. Dat is een oude bekende blessure, en ik wil ‘m niet overbelasten.

Na de pauze viel t me zwaar om weer op gang te komen. Ongelijke paden (tja, paarden zijn hier overal 😉). En ik was voorzichtig met mijn hiel. Plus dat ik natuurlijk niet meer helemaal fris ben, na 2,5 dag (hard)lopen. Dus ik kwam niet meer goed in een ritme, en heb flinke stukken gewandeld.

H(i)eldino
Maar goed, ik heb t gehaald. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen door de familie Van Helden, van Vrienden op de Fiets. Vanavond eten we ‘Pasta a la Heldino’, aangeprezen door de gastheer. Ik heb er nu al zin in.

Ik hoor er stiekum ook ‘hieldino’ in, want dan moet t ook wel goed zijn voor mijn hiel 😉.

Benieuwd hoe t morgen voelt.

 

8 reacties

  1. Een waar genoegen om vandaag met jou en Niels deels deze etappe te lopen. Het frisgroene bos, de vogels en uitzichten. Dankbaar dat wij gezond zijn om dit te kunnen doen ( afgezien van PHPD🤣).
    Lekker slapen en morgen fris weer moedig voorwaarts!

  2. Wauw wat een topper ben je, Roeland! Zo knap wat je doet! Beterschap met je hiel. Toi toi toi voor de volgende etappe🤩👍🏼

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *