Alles hoort er bij

Etappe 6: Utrecht – Odijk. 25 km ( totaal: 152 km)

Het weer was heel Nederlands vandaag.

We vertrokken in de zon. Loïs, Inge en ik, met begeleiding van Harriet op haar elektrische fiets. Zij maakte de mooie filmimpressie, die je onderaan deze pagina vindt.

Vanaf het woonadres van Corné en Marijke begon t te sputteren. Dit ging allengs over in een ongelofelijke hoosbui. En daarna is t niet meer echt droog geworden.
Dus hangen ongeveer al mijn kleren nu te drogen aan een kapstok in de kamer waar ik vannacht slaap.

Klaprozen
Gelukkig was t droog toen we bij t laatste woonadres van Corné waren. Bij Marijke thuis dus. We zaten even lekker buiten met koffie. En ook hier deden we een kort ritueel. Ik kreeg een foto mee van Corné, als herdenking. En we hebben in een stukje van de voortuin klaprozen gezaaid, als symbool van het leven.

Nadat we even naar boven hadden gezwaaid, gingen we weer op weg. Marijke wandelde een stuk mee. En toen zwaaide ze ons uit en liepen Inge, Amber, Loïs en ik door op de route.

Water
Ik weet niet zeker of het iets betekent dat het toen begon te regenen. Misschien dat alles erbij hoort, zon én regen. In wezen is het één niet beter of slechter dan het andere.

Het is in ieder geval wel zeker dat de klaprozen genoeg water hebben gekregen. Een goede start in het leven.

6 reacties

  1. Mooi positief verhaal en positieve prestatie weer ondanks het zeiknatte weer. Welterusten 😴 en morgen gezond weer op!

  2. Mooi Roeland! Blij dat Corné symbolisch bij je is de komende dagen. En ik ga de klaprozen gewoon de grond uit zingen!

    1. Een mooie gedenkwaardige rendag Roeland en meelopers! Well done met dat zeikweer maar alles heeft zo zijn charme, chapeau! Morgen weer verder🏃‍♂️🏃‍♂️

  3. Bijzondere run, dankbaar dat ik mee mocht rennen. En mooi moment bij huis van Corne. Regen hoorde bij deze etappe, was ook al bij proefetappe op 1 april. En … je bent over de helft van je renavontuur! Diepe buiging!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *