Hoe kun je bijdragen?

Zelf, maar niet alléén

Als alles goed gaat, ga ik de route zelf lopen, maar liever niet alléén. Als je wilt kun je op verschillende manieren een steentje bijdragen.

Donaties

Het doel van dit project is geld ophalen voor onderzoek naar kanker en de bestrijding van deze ziekte. Je kunt dus bijdragen door een donatie te doen. Dat kan door me per kilometer te sponsoren, maar het mag ook gewoon een vast bedrag zijn. De donaties kun je doen via mijn actiepagina op de site van het KWF. Met onderstaande link kom je daar direct. Superfijn als je wilt doneren.

Link naar mijn KWF-actiepagina voor donaties.

Organisatie

De kern van het project is het lopen van de route langs de laatste woonhuizen van mijn overleden dierbaren. Maar het project omvat meer. Er komt best nog wat bij kijken. Als je het leuk vindt, ben je ook van harte welkom om daar een steentje aan bij te dragen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

  • Meedenken over de organisatie en over manieren om meer donaties te krijgen
  • Route up-to-date houden en de voortgang bijhouden
  • Logistiek: Halen, brengen, bevoorrading, overnachtingen regelen, …
  • Communicatie voor, tijdens en na de loop (ik ben zelf niet zo’n held in social media)
  • Communicatie met media (?)
  • Juichplekken organiseren bij de verschillende woonhuizen

Wil je meehelpen met de organisatie? Stuur mij even een mailtje:

RenRoelandRen@hotmail.com

Meelopen of meefietsen

In de film ‘Run Forest Run’ wordt Forest op zijn loop door Amerika vergezeld door een hele groep meelopers. Ik vind dat altijd een heel leuke scene uit de film. Met allerlei mensen denderen ze door het land. Iets daarvan kunnen we misschien bij de RRR Anti-Kanker-Loop ook realiseren.

Het zou superleuk zijn als je een stuk mee wilt lopen. Of fietsen, dat kan natuurlijk ook. En dat kan zo lang of zo kort zijn als je zelf wilt. De route is van tevoren bekend, met een planning. Onder de knop “Route, etappes en data” kun je zien waar ik op welke dag loop. Dus dan kun je aanhaken waar je wilt. Als je een uurtje meeloopt is dat al geweldig, langer mag ook. Het lijkt mij bijvoorbeeld heel fijn als we bij de aankomst bij de verschillende woonhuizen met een groepje zouden kunnen zijn. Als je even laat weten dat je een stuk wilt meedoen, dan kunnen we zorgen dat we elkaar niet mislopen.

Wat ook kan, als je niet kunt of wilt lopen of fietsen: dat je bij een woonhuis bent, wanneer we daar aankomen, dat is ook heel fijn.